Netflix випустив трейлер фільму про Марію Каллас, де Анджеліна Джолі втілила легендарну оперну співачку

by ira

Netflix випустив перший трейлер фільму “Марія,” біографічної драми про легендарну оперну співачку Марію Каллас, головну роль у якій зіграла 49-річна Анджеліна Джолі, повідомляє KURAZH.

Режисером стрічки став чилійський кінематографіст Пабло Ларраін, відомий своїми роботами над драмами “Спенсер” про принцесу Діану та “Джекі” про Жаклін Кеннеді. Сценарій до фільму створив Стівен Найт, відомий за серіалом “Гострі картузи” і фільмом “Спенсер”. Він завершив роботу над сценарієм ще до початку страйку Асоціації кіноакторів Голлівуду в 2023 році, що дозволило розпочати зйомки вже у вересні.

У фільмі показано повернення Марії Каллас, американо-грецької оперної діви, до Парижа після яскравого, але непростого життя. На заході своєї кар’єри вона переосмислює все, що з нею сталося.

Анджеліна Джолі, яка не з’являлася на екранах три роки, виконала головну роль. Акторка зараз ретельніше підходить до вибору проєктів, у яких бере участь. У недавньому інтерв’ю Vanity Fair вона пояснила свою тривалу перерву тим, що хотіла більше часу присвятити дітям. Однак фільм “Марія” став для неї настільки важливим, що вона не змогла його пропустити, підкреслюючи серйозність і глибину цього проєкту для неї та режисера Ларраіна.

Тебе може зацікавити