Найпопулярніші аромати весни 2024 року: найбільш популярні парфумерні ноти

by Max

Підбираємо найтрендовіший аромат на новий сезон, спираючись на професійні поради гуру парфумерії.

Весна вже зовсім скоро, і це чудова нагода оновити парфумерний гардероб після тривалої та похмурої зими. За прогнозами, цього сезону особливу увагу варто приділити як новому прочитанню квіткових, молекулярних та ванільних ароматів, так і різним видам їх поєднання.

Про головні тренди в ароматах ми подробиці розпитали парфумерного експерта. Бери його поради на замітку і вирушай на пошуки того самого флакона мрії!

Аромати квітів, фруктів та ягід

Весна – це час пробудження природи, тому очевидно, що в топі за традицією будуть аромати квітів та фруктів. Придивись до парфуму з нотами троянди, півонії, жасмину, лаванди, вишні, персика, мандарину, полуниці, малини та груші як у звичних, так і в дуже несподіваних поєднаннях. Ці аромати будуть додавати романтичності та жіночності у весняний образ.

Цитрусові ноти

Цитрусові аромати завжди асоціюються з літом та свіжістю, але вони не менш популярні і навесні. Аромати лимона, апельсина, грейпфрута та лайма в помірній кількості додаватимуть свіжості та енергії в квітково-фруктові букети.

Молекулярні аромати

Амброксан, кашмеран, акігалавуд, яванол, амбервуд, а також їх поєднання у фруктових та квіткових букетах ось уже кілька років продовжують лідирувати у різноманітних трендах. Це, як і раніше, суперактуально і сучасно.

Ваніль

Солодкий та затишний аромат, який цього року переживає черговий пік своєї популярності. Він додасть нотки тепла та комфорту, у тому числі в квіткові та молекулярні аромати, що ідеально поєднується з м’яким весняним сонцем.

Зелені ноти

Зелені аромати, такі як м’ята, базилік, евкаліпт, зелений чай, надають відчуття свіжості та легкості, що так само чудово підходить для весняного сезону.

Тебе може зацікавити