Біла спідниця – модний хіт літа 2024: яку вибрати і з чим носити

by Max

Приміряємо тренд, натхненний лаконічним шиком old money, бохо-естетикою 1970-х.

Цього літа, розглядаючи стрічки соцмереж або просто гуляючи вулицею, важко не відзначити очевидну фешн-тенденцію: білі спідниці вибилися в модні лідери. Причому неважливо, довгі або міні, вузькі, пишні, у складку, з шовку, деніму чи прозорого шифону. Біла спідниця – сезонний мастхев, покупкою якого час потурбуватися, якщо вам подобається виглядати модно.

Чому білі спідниці знову в моді

Сніжно-білі та молочних відтінків спідниці раз у раз мелькали на показах колекцій весна-літо 2024, а The Row, Ulla Johnson, Marni та Alexander McQueen представили відразу по кілька варіантів. Причини спалаху інтересу до спідниць снігової палітри легко пояснити. По-перше, білий колір влітку затребуваний, ніж в інші сезони. По-друге, біла спідниця – ідеальний базовий елемент, свого роду чисте полотно, на основі якого легко побудувати образ на будь-який смак.

Біла спідниця залежно від крою та тканини додає образу невимушеності, богемної чарівності, свіжості та стриманої досконалості у дусі все ще актуального стилю old money. “Біла спідниця – секретний інгредієнт, завдяки якому ви завжди виглядатимете шикарно та стильно – переконана відома в Парижі стилістка і власниця модного ательє Леонор Ноз.

Ще один приємний плюс білої спідниці – вона нагадує про відпустку, в якій ви вже побували або плануєте бути. При цьому ця деталь гардеробу доречна у будь-якому буденному сценарії: на прогулянці містом, в офісі, на діловій зустрічі чи побаченні.

Правильно підібрана модель успішно відпрацює більшість завдань курортного гардеробу. Для огляду пам’яток біла спідниця ідеально поєднується з легким топом, капелюхом, сумкою із соломки та сандалями на плоскому ходу. Збираєтесь на вечірку? Додайти об’ємні прикраси, замість шопера візьміть яскраву сумочку і змініть сандалі на босоніжки на підборах.

Як носити білу спідницю влітку 2024

Повітряна поплінова або пряма із щільної саржі біла спідниця стане універсальним доповненням літнього гардеробу, успішно поєднуючись практично з чим завгодно: з однотонними топами та майками з принтом, яскравими футболками та кольоровими сорочками, класичними тренчами та куртками з пошарпаного деніму.

І обов’язково зварніть увагу  на чорний топ у поєднанні з білою максі.

Тебе може зацікавити