Як Наомі Кемпбелл поєднує кар’єру і материнство: ексклюзивне інтерв’ю для Harper’s Bazaar

by ira

Американська топмодель Наомі Кемпбелл прикрасила обкладинку журналу Harper’s Bazaar у спеціальному випуску ICONS 2024. Зірка модних подіумів з’явилася на обкладинці з новою короткою зачіскою, одягнена в стильні штани-балони і кремовий топ з халтером. Її гламурна фотосесія вразила шанувальників різноманіттям образів, інформує KURAZH.

На обкладинці і в серії фотографій Наомі демонструє кілька вражаючих стильних аутфітів. У одному з кадрів вона позує в крихітних чорних шортах, блискучій накидці і туфлях з квадратним носком на високих підборах.

Інший образ включає коричневий костюм від Ferragamo з шифону, що складається з блузи з довгими рукавами з широкими зав’язками і спідниці-максі.

Особливу увагу привернули романтичні чорні і білі фотографії, на яких Наомі одягнена в легку білу сукню на тонких бретелях з мереживним оздобленням від Chanel. Завершують образ стильні туфлі з бантиком від того ж люкс-бренду. Всі знімки доповнені прикрасами італійського ювелірного дому Bvlgari, які додають їй додаткового блиску.

Попри свій статус однієї з найвідоміших супермоделей у світі, Наомі Кемпбелл зізналася, що материнство є для неї найвищою радістю і благословенням.

“Материнство — це найбільша радість. Мати цих двох невинних, прекрасних дітей і бути для них матір’ю — це справжнє благословення. Я вчуся багато чого щодня. Вони чудові діти”, — поділилася вона в інтерв’ю.

Наомі приголомшила світ, оголосивши про несподіване народження доньки у 2021 році та сина у 2023 році, обидва з яких з’явилися на світ завдяки сурогатному материнству. Модель також розповіла, як їй вдається поєднувати кар’єру і сімейне життя. Вона часто бере дітей із собою на роботу, щоб вони могли подорожувати разом з нею по світу.

Тебе може зацікавити