Знайшли старовинну монету: у яких випадках її можна підняти, а в яких забороняється

by Max

Кожна людина прагне багатства, тому що розуміє, хоча гроші й не сенс життя, але завдяки їм своє життя можна зробити більш насиченим і цікавим. Наші пращури дуже шанобливо ставилися до монет, оскільки свого часу за них можна було годуватися цілий місяць. Сьогодні інші часи та копійки стануть у нагоді хіба що в магазині. Водночас не можна недооцінювати їхній вплив на свій добробут. Що говорять про знайдені монети народні прикмети?

Довгий час вважалося, що знайдена старовинна монета обов’язково обіцяє багатство, тому з неї обов’язково слід зробити амулет і зберігати в гаманці для примноження грошей. Однак виявилося, що ця народна прикмета має свої нюанси. Так, якщо монету знайдено на голодний шлунок, краще її обійти стороною, оскільки вона не принесе нічого, крім бідності, інформує KURAZH.

Підіймати старовинну монету чи ні, знову момент спірний. Так багато людей впевнені, що гроші треба поважати і якщо людина побачила, що монета валяється, потрібно обов’язково їй вклонитися та підняти її. Однак є повір’я, що якщо монета лежить «решкою», підіймати її не можна, оскільки це обіцяє великі витрати, а от якщо «орлом» — зберігання її в гаманці обов’язково принесе успіх та добробут. Згідно з народними прикметами, знайшовши старовинну монету, можна загадати бажання. Як тільки воно здійсниться, слід викинути монету там, куди людина більше ніколи не повернеться.

Знайдені на перехресті монети підіймати не можна, якщо їх підняли, зберігати їх не варто, а треба віддати біднякам, лише так можна буде потім примножити своє багатство.

Тебе може зацікавити