Дочка Елвіса Преслі написала мемуари про шлюб із Майклом Джексоном

by ira

Ліза Марі Преслі, дочка легендарного Елвіса Преслі, у своїх посмертних мемуарах “Звідси до великого невідомого”, опублікованих 8 жовтня, поділилася подробицями свого шлюбу з Майклом Джексоном.

Як пише KURAZH, про це повідомляє видання People.

Ліза та Майкл вперше зустрілися ще в юності, але їхні романтичні стосунки розпочалися у 1994 році, коли Ліза була одружена з Денні Кіо. Після освідчення Майкла Джексона під час їхньої поїздки в Лас-Вегас, Ліза прийняла його пропозицію, що привело до її розлучення та швидкого шлюбу з поп-королем у травні того ж року.

“Майкл сказав: “Не знаю, чи помітила ти, але я по вуха закоханий у тебе. Я хочу, щоб ми одружилися і, щоб у тебе були мої діти. Я нічого не сказала відразу, але потім відповіла: “Я дуже задоволена, я навіть говорити не можу”. На той час я відчула, що теж закохана в нього”, — згадала початок стосунків дочка Елвіса Преслі.

Дочка Елвіса Преслі

Дочка Елвіса Преслі також згадує, що Джексон зізнався у своїй невинності на початку стосунків, зазначивши, що в нього були лише романтичні зустрічі з Татум О’Ніл і Брук Шилдс, але без фізичних стосунків. Майкл також розповів про невдалу спробу Мадонни звабити його.

Пара одружилася в 1994 році, проте їхній шлюб тривав менш ніж два роки – вони розлучилися спокійно в січні 1996 року.

Майкл Джексон помер від зупинки серця у 2009 році у віці 50 років, а Ліза Марі Преслі пішла з життя у 2023 році через ускладнення після операції. Мемуари були завершені її донькою Райлі Кіо, яка скористалася записами спогадів своєї матері.

кіномани зможуть насолодитися ретроспективними показами фільму “Колір граната” від видатного режисера Сергія Параджанова, а також взяти участь у 19-му фестивалі “Дні польського кіно”.

Раніше повідомлялось, що на Netflix глядачів чекають нові трилери, серед яких “Платформа 2” і “Хто ти всередині” — обидва отримали позитивні відгуки критиків.

Тебе може зацікавити