П’ять знаків Зодіаку, які можуть змінити місце проживання у 2025 році

by Max

У 2025 році Юпітер у знаку Рака з 15 червня сприятиме вдалим угодам з нерухомості, адже це найсильніше становище планети! Якщо ви давно думали про купівлю чи продаж житла, то саме наступного року зірки допоможуть зробити задумане, причому як на початку року, так і ближче до його кінця, інформує KURAZH.

Стрілець

Затемнення на осі Риби-Діва відбуватиметься у ваших секторах роботи та місця проживання, що вказує на зміни у кар’єрі та вдалі придбання житла. Ймовірно, що до березня-квітня у вас може статися покупка квартири — Молодий місяць у Рибах 28 лютого може подарувати вдалу угоду, пов’язану з придбанням будинку, землі, будь-якої нерухомості. Втім, також ймовірний переїзд і зміна місця проживання у затемнення 7 вересня.

Овен

Нове житло та покращення, пов’язані з місцем проживання, чекають на вас через найщедріший транзит 2025 року — з 15 червня Юпітер перейде у ваш сектор житла, що може принести переїзд, купівлю великої квартири або земельної ділянки. Також ви можете отримати у спадок якусь нерухомість.

Для багатьох Овнів 2025 рік може стати періодом міграції в іншу країну — Вузол майбутнього йтиме по вашому сектору поїздок і далеких подорожей, що цілком може вплинути на кардинальний переїзд.

Близнята

Зміни, пов’язані з місцем проживання, однозначно чекають на вас у 2025 році — вузол минулого йде по будинку житла, що принесе вам продаж квартири, дачі, якогось сімейного «гнізда». Затемнення з 14 по 29 березня можуть принести угоду, тому плануйте на весну великі зміни.

Терези

Плутон у секторі нерухомості готує вас до змін — вже до Молодика у Водолії 29 січня ви можете купити або продати квартиру, або будуть значні зміни аж до міграції. Крім переїзду, ви можете змінити свій соціальний статус — одружитися або навпаки, розлучитися.

Лев

З 1 квітня Ліліт переходить у ваш сектор житла, що може принести вам маніакальне бажання змінити місце проживання — щось перестане влаштовувати вас у тому місці, яке ви називаєте своїм будинком. Скандали в сім’ї, зміна роботи чи вдала покупка квартири — все це може вплинути на ваше рішення переїхати. Ключовою датою може стати Повня в Скорпіоні 12 травня. Друга важлива дата з питань житла — 20 листопада, Молодий місяць у Скорпіоні.

Раніше повідомлялось, метеорологи прогнозують кілька магнітних бур на жовтень 2024 року. Вони відрізнятимуться за силою та тривалістю. Що відомо про магнітні бурі у жовтні: дати та поради метеозалежним людям.

Тебе може зацікавити