Які короткі стрижки стали модними осені 2024

by Max

Недбалість, прихована динаміка, природність і практичність — 2024 рік продовжує диктувати свої тренди, дотримуючись яких можна поекспериментувати або докорінно змінити свій образ. Сьогодні в моді короткі текстурні стрижки, які підійдуть жінкам з будь-яким типом волосся: від рідкого і прямого до густого і кучерявого, інформує KURAZH.

Біксі

Одна з найзнакових зачісок 90-х років. Цього сезону продовжує домінувати мода на скуйовдженість і природність, і стрижка бікси тут саме те, що потрібно. Вона текстурна і об’ємна, а вкласти її неймовірно просто: достатньо мати фен і спрей, що текстурує. Навіть якщо вітер розтріпає ваше волосся, це буде виглядати шикарно.

Біксі

Французьке каре з дуже коротким чубчиком

Французьке каре з дуже коротким чубчиком

Іноді хочеться чогось «парижського», чи не так? Ближче до зими можна зробити каре з коротким текстурованим чубчиком. Ультракороткі чубчики зараз на піку популярності. Якщо вас підводять вихори, які не дозволяють волоссю лежати красиво, посушіть його вниз, притискаючи до шкіри, а потім надягніть шапку — і ваш чубчик набуде потрібної форми.

Французьке каре з дуже коротким чубчиком

Піксі

Піксі

Піксі-маллет – це стиль і зухвалість, особливо якщо ви грамотно підберете образ. Стрижка ідеальна для осені та зими: вона зберігає свою форму під головними уборами, їй не страшні шапки та капори.

Піксі

Шеггі

Шеггі

Для живого, рок-н-рольного образу ви не помилитеся з коротким шеггі. Ця трендова каскадна стрижка з рваними кінчиками вперше набула популярності в сімдесяті і, здається, ніколи не виходила з моди. За рахунок асиметричних пасм з боків обличчя шеггі допоможе витягнути кругле обличчя, звузити і згладити кути у квадратного, красиво обрамити та скульптурувати овальне.

Шеггі

Каре з текстурними шарами

Каре з текстурними шарами

Для дівчат з кучерявим волоссям це знахідка. Текстурні шари підкреслять природну хвилю, додадуть об’єму, і вам не доведеться мучитися з укладанням. Все, що потрібно, – нанести на вологе волосся легку пінку, просушити коріння, а потім, поки волосся ще тепле, трохи пом’яти його руками. Це створить гарну та природну легку хвилю.

Раніше повідомлялось, що епіляція – це популярний спосіб видалення небажаного волосся, який дає довготривалий результат і допомагає досягти гладкості шкіри. Проте, щоб уникнути неприємних наслідків, важливо знати, коли краще робити епіляцію та як правильно доглядати за шкірою після процедури.

Тебе може зацікавити