Який макіяж варто спробувати зробити восени 2024 року

by Max

У світі краси з’явилося кілька нових трендів та закономірностей макіяж. У добірці зібрали свіжі та надихаючі ідеї, які допоможуть вам виглядати стильно та впевнено.

Латте-мейкап

Тренд для шанувальниць натуральності, мета якого – делікатно підкреслити риси обличчя, використовуючи продукти в одному відтінку. Світло-коричневий олівець на контур губ, легкий контуринг, карамельні тіні на верхнє та нижнє повіки та розкриті вії – варіант ефектного макіяжу на швидку руку.

Латте-мейкап

Еспресо-мейкап

Еспресо-мейкап

Основна особливість цього макіяжу – акцент на очі із застосуванням темно-коричневого відтінку. Однією із ключових деталей є підведення водної лінії кайалом. Цей прийом особливо виграшно виділить карі очі, надаючи їм східнішу форму.

Еспресо-мейкап

Ягідний рум’янець

Ягідний рум'янець

Сьогодні на косметичному ринку можна знайти все різноманіття рум’ян: і рідкі, і сухі, і кремові. Останні, до речі, осідлали головну хвилю трендів. Згадайте хоча б одного інфлюєнсера, який не використовує стик rhode від Хейлі Бібер. Ризикнемо припустити, що саме завдяки цьому засобу і виник тренд на ягідні відтінки для щік. Тут порада проста: чим більше, тим краще.

Ягідний рум'янець

Винні губи

Винні губи

Колір «бургунді» — один із осінніх. Цього року це гарячий тренд, особливо на губах. Можна використовувати як щільну помаду цього відтінку, так і комбінацію «темний олівець + блиск, що розтушовує».

Винні губи

Малюнки на волоссі

Додати перчинку до образу можна кількома нескладними рухами. Наприклад, за допомогою трафарету нанести на волосся кольоровий спрей, фарбу на водяній основі або взагалі використовувати перекладні татуювання. Така зачіска точно не залишить вас поза увагою.

Малюнки на волоссі

Тебе може зацікавити