4 знаки Зодіаку, у яких у листопаді 2024 року трапиться кармічна сварка через опозицію Плутона і Марса

by Max

Овен

Ваш управитель Марс у секторі житла та сім’ї входить у важку опозицію з Плутоном — чекайте на серйозні розбіжності з кимось із авторитетів у вашому житті. Це може бути родич, який, як тиран «продавлюватиме» вас поступитися якимись особистими принципами. Також перед вами може стояти непростий вибір, пов’язаний із житлом та кар’єрою, статусом та рівнем життя. Доведеться вибирати між тим, де ви живете і ким ви працюєте. Наприклад, вам можуть запропонувати відрядження до іншого міста. Для одружених Овнів є всі шанси стати перед вибором місця проживання та того, як далі розвивати союз, інформує KURAZH.

Терези

На вас чекає серйозний «бій» з партнером, причому пов’язаний з фінансами та цілями, які кожен із вас переслідує. Мабуть, вам доведеться поступатися — Марс на куспіді вашого сектору статусу говорить про те, що партнер має певну програму з особистих цілей і ваше бачення сімейного благополуччя зовсім інше. Якщо ви зараз шукаєте бізнес-партнера, то поки на вас чекає конфлікт і неможливість домовитися.

Рак

Готуйтеся відстоювати свої пріоритети, адже ваш партнер як ніколи прогинатиме вас у листопаді і ймовірно, змінить якісь звичні сценарії ваших взаємин. Імовірно, що багато що змінюватиметься у ваших фінансах, аж до того, що роботодавець пропонуватиме змінити податкові відрахування та якісь страхові пункти у вашому договорі.

Козеріг

Ще ніколи у вашому житті не було стільки напруги, скільки буде в листопаді — Плутон у вашому знаку змушуватиме вас продавлювати у стосунках особисті амбіції та мрії. Весь листопад буде забарвлений вашим спарингом із партнером — наче знайти компроміс просто нереально. Ключове завдання — вирішити питання, пов’язане з місцем проживання.

Тебе може зацікавити