Елтон Джон розповів про страх смерті: відверте інтерв’ю зірки

by ira

Минулого року Елтон Джон завершив свій п’ятирічний прощальний тур, який став фінальним етапом його концертної кар’єри. Тепер артист зосереджений на записах нових альбомів і радіошоу. Про це пише KURAZH з посиланням на Metro.

77-річний британський музикант, піаніст і композитор Елтон Джон, про якого нещодавно було презентовано документальний фільм “Елтон Джон: Ніколи не пізно” на Лондонському кінофестивалі BFI, відкрито зізнався, що боїться смерті, повідомляє Metro.

Фільм знятий під час його прощального туру, в гримерці стадіону “Доджер” у Лос-Анджелесі. В кадрі Елтон оглядає речі навколо себе і розмірковує про своє майбутнє.

“Мені цікаво, що буде з усім цим, коли я завершусь? Це останній етап мого життя. Я не знаю, скільки мені ще залишилось. Коли досягаєш мого віку, все більше замислюєшся про життя і смерть. Думаєш: “Я хочу бути там, де хочу бути зараз”, — поділився Джон.

В останні роки його здоров’я погіршилось — музикант переніс кілька складних операцій, зокрема заміну колінного та тазостегнового суглобів, а також лікування від раку простати. Розуміючи, що час обмежений, він завершив свій прощальний тур Farewell Yellow Brick Road, давши 330 концертів по всьому світу, останній з яких пройшов у Стокгольмі.

“Я більше не потребую працювати після цього туру. Я продовжуватиму записувати музику й працювати над радіошоу, але гастролі стали для мене занадто виснажливими. Це важко і фізично, і емоційно”, — зазначив Джон.

Думки про смерть турбують не тільки самого Елтона, а й його родину. Разом із чоловіком Девідом Фернішем вони виховують двох синів: 13-річного Закарія і 11-річного Елайджу.

“Мої сини переживають, бо розуміють, скільки мені років. Вони хочуть, щоб я був поруч завжди. Я теж цього хочу — побачити їхнє доросле життя, але хто знає, що станеться?”, — додав музикант.

Елтон Джон прагне насолоджуватися кожною хвилиною з родиною, максимально використовуючи час, що йому залишився. “Наш час разом такий безцінний і прекрасний”, — підсумував він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в українських кінотеатрах відбулась головна прем’єра жовтня — кримінальний мюзикл “Джокер: Божевілля на двох” за участю Хоакіна Фенікса та Леді Гаги.

Тебе може зацікавити