Мода 2022: які кросівки обрати на осінь

by ira

Останнім часом серед модниць популярністю користуються кросівки. Їх носять не тільки з джинсами, але навіть із сукнями, адже вони відрізняються універсальністю та практичністю. При цьому модні будинки у своїх колекціях багато уваги приділяють їхньому стилю. Розглянемо, якими будуть модні кросівки на осінь 2022 року.

Як передає KURAZH, про це інформує socportal.

З подвійною шнурівкою

Кросівки з декількома шнурками – на вершині популярності. Вони увійшли до взуттєвих трендів літа і будуть актуальними восени 2022 року. У таких моделях використовується подвійне шнурування, при цьому шнурки можуть мати контрастні відтінки. Взуття чудово виглядає з джинсами, спортивним одягом, сукнями.

KURAZH.org/wp-content/uploads/2022/08/11-1.jpg" alt="" class="wp-image-1847"/>

Ugly Sneakers

Такі кросівки мають масивну підошву, завдяки чому виглядають гігантськими. Восени вони чудово захистять від холоду, а ще підкреслять тендітність постаті дівчини. Вони можуть мати шнурівку або бути на липучках, а в трендах як однотонні, так і різнокольорові моделі.

KURAZH.org/wp-content/uploads/2022/08/12-2.jpg" alt="" class="wp-image-1848"/>

У яскравих неонових відтінках

2022-го року на подіумах з’явилися вбрання в неонових тонах. Воно буквально сяє та приковує погляди. Не оминув цей тренд і кросівки. Дизайнери радять доповнити свій образ кросівками у яскравих неонових тонах. Взуття чудово підійде до міського чи спортивного стилю.

KURAZH.org/wp-content/uploads/2022/08/13-2.jpg" alt="" class="wp-image-1849"/>

Білі кросівки

Такі моделі не виходять із моди протягом багатьох сезонів. Світлі кеди або кросівки – це універсальне взуття, яке підходить у будь-який стиль та під будь-який одяг. Ви можете поєднувати моделі з сукнями та спідницями, шортами, джинсами, спортивними штанами.

KURAZH.org/wp-content/uploads/2022/08/14-2.jpg" alt="" class="wp-image-1850"/>

Різнокольорові кросівки

Моделі, в яких використовують більше одного відтінку, будуть чудовими варіантами для осені. З їх допомогою ви урізноманітнюєте свій теплий образ, привнесете в нього фарби. Поєднуйте їх із джинсами або сукнями, щоб піднімати настрій.

KURAZH.org/wp-content/uploads/2022/08/15-2.jpg" alt="" class="wp-image-1851"/>

Кросівки металік

Якщо ви хочете виділятися, зверніть увагу на взуття у золотистому чи срібному металіку. Вибирайте на свій смак, зробивши образ яскравішим і цікавішим. До речі, ці моделі добре підійдуть навіть під ошатні костюми.

KURAZH.org/wp-content/uploads/2022/08/16-2.jpg" alt="" class="wp-image-1852"/>

На платформі

Восени 2022 року будуть актуальними кросівки, доповнені платформою. Вони не здаються грубими, але при цьому додають образу масивності. Також за допомогою такого взуття ви можете додати собі зросту.

KURAZH.org/wp-content/uploads/2022/08/17.jpg" alt="" class="wp-image-1853"/>

З укороченим задником

Ці кросівки підійдуть найсміливішим, а носити їх можна ранньою осінню. У них задник може бути дуже низьким або зовсім відсутнім. Комбінуйте взуття зі спідницями міді, джинсами, шортами.

KURAZH.org/wp-content/uploads/2022/08/18.jpg" alt="" class="wp-image-1854"/>

Футуристичні кросівки

Не забувайте про те, що дизайнери завжди пропонують нам експериментувати. І це непогано. Якщо ви хочете розбавити свій образ, сміливо вибирайте кросівки з принтами, на шипах, з прозорою підошвою, перфорацією та іншими деталями. Сміливо додавайте взуття до свого луку, зробивши його помітним.

KURAZH.org/wp-content/uploads/2022/08/19.jpg" alt="" class="wp-image-1855"/>

Тебе може зацікавити