Нові фільми вересня 2022: на що звернути увагу

by ira

Зустрічаємо осінь гучними прем’єрами. Бойовик із Брюсом Віллісом, романтична комедія з Джулією Робертс та Джорджем Клуні, історія амазонок у фільмі «Королева-воїн» та стрічка, що ламає свідомість, із Гаррі Стайлсом та Флоренс П’ю в головних ролях — розповідаємо, які фільми будуть обговорювати у вересні.

Про це передає KURAZH з посиланням на elle.ua.

«Квиток до раю»

15 вересня

Легка романтична комедія, сюжет якої розгортається навколо розлученої пари (Джулія Робертс та Джордж Клуні). Експодружжя вирушає на Балі, щоб не дати своїй дочці зробити ту помилку, яку вони зробили 25 років тому, — одружитися.

«Не хвилюйся, серденьку»

22 вересня

Подружжя Еліс та Джек живуть в утопічній комуні у 50-ті роки. На перший погляд життя пари здається бездоганним, але згодом домогосподарка Еліс починає помічати моторошні речі у поведінці гламурної компанії її чоловіка.

«Над безоднею»

8 вересня

Моторошний фільм для прихильників напружених сюжетів. Так, двоє подруг-альпіністок Беккі та Гантер поставили собі за мету підкорити радіовежу заввишки 2000 футів (610 метрів), але опинилися у пастці.

«Як вони біжать»

29 вересня

Фільм режисера Тома Джорджа з Едрієном Броуді у головній ролі розповідає про події 50-х у районі Вест-Енд у Лондоні. У центрі сюжету — кінопродюсер, який бажає переробити популярну виставу у фільм. Раптом учасників постановки починають убивати, і змучений рутиною інспектор Стоппард та констебль-новачок Сталкер беруться до розгадки таємничих убивств.

«Американська облога»

8 вересня

Друзі Бріджит — дівчини, яка зникла 10 років тому, — Грейс, Тобі та Рой вирішують вирушити на її пошуки. Вони налаштовані серйозно, адже поліції так і не вдалося розплутати справу. Будь-яка злочинна діяльність компанію не лякає, а, навпаки, підбадьорює. Особливо Роя, який щойно відсидів у в’язниці. Зупинити їх намагається місцевий шериф (Брюс Вілліс). Однак з віком він утратив навички, тож навряд чи впорається з молодою та амбітною бандою.

«Королева-воїн»

29 вересня

Стрічка з Віолою Девіс у головній ролі знята на основі реальних подій, які відбувалися в африканському королівстві Дагомея, одній з найвпливовіших держав Західної Африки, у XVIII і XIX століттях. Генерал жіночого військового загону «Амазонки» Наніска і її дочка Наві разом будуть боротися з французами і сусідніми племенами, що осквернили їхню честь, забрали в рабство їхніх людей і погрожували знищити все, заради чого жили ці жінки.

Тебе може зацікавити