Netflix продовжив “Пісочного чоловіка” на другий сезон

by ira

Після тривалих роздумів і переговорів Netflix все ж вирішив випустити другий сезон фентезі-серіалу “Пісочний чоловік” (The Sandman), знятого за однойменною серією коміксів британського письменника Ніла Геймана.

Про це повідомляє KURAZH з посиланням на УНІАН.

“Морфея та інших ще чекають дивовижні історії… Тепер настав час повернутися до роботи. Зрештою, попереду сімейний обід. А Люцифер чекає, коли Морфей повернеться в пекло…”, – йдеться в заяві Геймана, оприлюдненій на сторінці Netflix в Instagram.

Як пише Variety, в Netflix обіцяють “розширення світу Пісочного чоловіка” у 2 сезоні, проте кількість епізодів в ньому і подробиці сюжету поки тримаються в секреті.

Нагадаємо, 1 сезон “Пісочного чоловіка”, що складається з 10 епізодів, вийшов на Netflix 5 серпня 2022 року. В його основу лягла однойменна серія коміксів британського письменника Ніла Геймана, що виходили в 1989-1996 роках на DC Comics. Він же працював і над сценарієм до серіалу.

У центрі сюжету “Пісочного чоловіка” – безсмертний повелитель царства снів Морфей, роль якого виконує англійський актор Том Старрідж, відомий за фільмами “Рок-хвиля”, “В дорозі” і серіалу “Порожня корона”.

Тебе може зацікавити